Forside

Spil floorball i FF København

Overvejer du at spille floorball i FF København? Vi håber, at FFK er klubben for dig - her er plads til alle, både de ambitiøse, de erfarne, og dem som bare spiller for sjov og motion.

Forhåbentlig kan denne hjemmeside være med til at give dig et godt billede af klubben og vores forskellige hold. Hvis du overvejer at starte på et hold er det altid en god idé at tage fat i træneren først for at høre nærmere om holdet og træninger. Er du i tvivl om, hvem du skal kontakte, er du velkommen til at sende os en mail på nyspiller@ffk.dk

Vores hjemmebane er i Bellahøj-hallen i Brønshøj, men derudover har vi træningstider i Korsgadehallen og IFI på Nørrebro samt i Grøndal Multicenter. Du kan læse mere om hvor og hvornår vi træner under træningstid og sted.

Det koster 700 kr. i kontingent pr. halve år at spille floorball i FFK, men som ny spiller er du naturligvis velkommen til gratis prøvetræninger for at finde ud af, om FFK er klubben for dig. 

Nye spillere på kan låne en stav af os i starten, så alt hvad du behøver når du starter er tøj og indendørssko. 

Hvis du ønsker at melde dig ind i klubben skal du sende en mail med dit navn og adresse - samt hvilket hold, du er tilknyttet - til nyspiller@ffk.dk

Vi glæder os til at se dig i FFK.

Kommende kampe

Maj
Fre
24
U13-DRENGE ALLIANCEN - HG/NÆSTVED DRAGONS (40062543) - OBS! BELLAHØJ
18:30 - 19:30
Bellahøj Hal 2
Alliancen Kbh - Floorballdommere
Lør
25
Lyngby - FF København 1
15:00 - 17:00
Lundtoftehallen
FFK Herre 1
Tir
28
Træningskamp i Greve
18:50 - 20:00
Damagerhallen
Alliancen Kbh - Dame 1
Tir
28
FF København 1 - Allerød
20:00 - 22:00
Bellahøj Hal 2
FFK Herre 1
Juni
Søn
02
Finaledag Sommerturneringen
Hele dagen
Lundtoftehallen
FFK Herre 1

Følg os på Facebook