Status på Herre 1 sæson start!

Datoen siger nu den 1. November og der er indtil videre spillet 6 kampe og 2 pokal kampe.

Det har ikke, for at sige det mildt, været nogen dans på roser for FFK's bedste senior hold!

Før denne sæson vidste vi godt at vi ville stå overfor et mindre generations skifte op til denne sæson. Ydermere skulle det vise sig at nogle af de personer som havde sagt, at de ville spille her næste sæson aldrig mødte op igen. 

Men, men, men.... Intet er så skidt at det ikke er godt for noget! For netop dette generations skifte har givet plads og mulighed for at nye kræfter har kunne komme ind i FFK, blive en del af holdet og være med til at skabe FFK's fremtid på klubbens bedste herrehold!

Vi har fra starten af haft god opbakning til træningerne og har langt de fleste træninger stået næsten 3 kæder! Dette har givet mulighed for udvikling af nye øvelser og masser af sjovt spil! Holdet er efterhånden også ved at finde en solid stamme på holdet, hvor i langsomt men sikkert bygger på og udvikler vores spil fra kamp til kamp!

Derfor er en af fokus områderne for november/december, fra træner siden også at udvikle en rødtråd i det taktiske, så alle kender deres plads og vi langsomt får udviklet en konkret spil system.


Stemningen har trods de svigtende resultater i første fase af sæsonen. Har der hele tiden været god og vi er ved at skabe fundamentet for et rigtig godt kammeratskab, med mulighed for at skabe et hold der kan spille sjov og legende floorball! Holdet er til forskel fra sidste sæson ikke længere bygget om omkring enkelte profiler, som kampene derved også står og falder på! Tilgengæld løfter vi nu sammen i flok nu! Vi griner,græder, sveder,bløder, vinder og taber som et hold og som venner!  

Vi er desværre også løbet ind i skader her i starten af sæsonen og pt sidder 3 profiler ude med skader! Det drejer sig om!

Michael Kongsbak - Center

Anders Engelholm - Wing

Lucas Bendix - Center(På vej tilbage) 

 

Pt. er der samtidig en masse andre spændene ting i gang omkring holdet! 

Der bliver arbejdet på en taktikbog

Der bliver arbejdet på hoodies og et banner til hallen

Og sidst men ikke mindst bliver der arbejdet på en tur til sverige for at se VM i floorball/drikke nogle øl og en jule frokost i januar!

 

Ses i hallen og må fællesskabet sejre!

 

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer