Sløv start kunne ikke indhentes

Til lørdagens sene kamp mod Hvidovre 3 havde Herre 2 lånt et halvt hold af Herre 3. Først langt inde i kampen begyndte holdet for alvor at fungere som et hold, hvilket de rutinerede Hvidovre-spillere straffede. Trods en god 3.-periode blev det til et 4-6 nederlag.

Det blev ellers til en chok-start for FFK, da Borg, som havde forvildet sig op på center-pladsen, kunne sætte sidste stav på en luft-bold foran mål. Desværre ankom Hvidovres udskiftere kort efter, hvilket tippede kampen til gæsternes fordel. Hvidovre var langt farligere, og Bjørn, som havde ofret sig og taget målmandsposten, måtte tre gange pille bolden ud af netmaskerne.

2. periode blev mere lige, men særligt i starten af perioden spillede de rutinerede Hvidovre-spillere og bragte sig let yderligere foran. Som perioden skred frem fik FFK dog mere styr på begivenhederne, samtidig med at de tunge gæster efterhånden begyndte at miste pusten. Dermed kunne FFK reducere og gå til pause ved stillingen 3-6.

I sidste periode pressede FFK på for at indhente det tabte, og hjemmeholdet dominerede generelt sidste periode. Dog førte dominansen kun til et enkelt mål og dermed et samlet nederlag på 4-6.

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer