Sikker Valentins-sejr over Hafnia

Sensei Thøger havde gravet dybt i klubbens medlemslister for at kunne stille et slagkraftigt hold til lørdagens kamp mod Hafnia 3. Men trods savnet af flere stamspillere blev det til en (overraskende) stor sejr over gæsterne fra Amager.

Blandt de spillere kunne man se flere koryfæer, som havde støvet skoene af i dagens anledning, men også frisk blod i form af debutanten Martin, der viste lovende takter som tank-centerforward i form af masser af ravage foran mål og et enkelt mål fra slottet. Yngste-manden Malthe trækker desuden både gennemsnitsalder og -vægt væsentligt ned, og var konstant farlig med sin hurtighed og energi, ligesom han imponerede ved flere gange at lægge lange afleveringer til sig selv.

Mest opsigtsvækkende var dog, at Borg efter næsten et års pause gjorde comeback, hvilket havde udløst en del hype på de sociale medier. Sandsynligvis havde han forventet at kunne overtage Dunderklumpen Torstens plads som industriback og referent, da Torsten havde meldt afbud til kampen for at deltage i et østers-safari. Om Borg blev et offer for sin egen hype vides ikke, men comebacket blev på den uvante plads som wing.

Første periode blev en meget lige affære. FFK startede med den klassiske uro krydret med en anelse brok over dommerne, men i det store hele var der styr på tingene, og det blev ikke til de store chancer i nogen af enderne, ud over et par muligheder til FFK i forbindelse med Powerplay.

I anden periode begyndte FFK at få dirket gæsternes forsvar op. Efter et soloraid af Tejs blev det til kampens første scoring, midt i perioden. Herefter gik det fremad for FFK, ikke mindst fordi Hafnia pressede højere oppe på banen, og FFK kunne gå til pause med en føring på 3-0.

Gæsterne fortsatte det høje pres i tredje perioder, og selvom det til tider gav FFK problemer med at få bolden ud af egen zone gav det også flere muligheder i den anden ende, først da Martin inden foran mål fik sat sidste stav på en bold fra Malthe, og efterfølgende en scoring af Malthe, der på en lang bold fra Rune Thomsen stak af fra sin markering og satte bolden sikkert i kassen.

De mange fremmødte tilskuere savnede sikkert Dunderklumpens signatur-move, det lange tai chi-rush op ad banen. Alan fik dog vist, at han er en værdig arvtager, da han erobrede bolden i egen zone og sendte den op til Borg på midten af banen, for derefter at tage det lange rush, hvor han modtog bolden igen i løb og derefter scorede sikkert. Hafnia var dog ikke ufarlige, og bl.a. en fik 1-2 detalje kunne have givet mål, havde Christian ikke været en sikker sidste skanse i målet. Efter sigende hans første clean-sheet i karrieren.

Fakta: FFK 4 - Hafnia 3: 7-0 (0-0,3-0,4-0)

1. periode:
12:54 2 min, Hafnia

2. periode:
01:14 2 min, Hafnia
07:48 1-0 Tejs (u. ass.)
15:56 2-0 Rune T (ass. HH)
17:45 3-0 Tejs (u. ass.)
18:16 2 min, Rune T

3. periode:
01:36 4-0 Martin (ass. Malthe)
08:15 5-0 Malthe (ass. Rune T)
08:15 Time-out Hafnia
17:24 6-0 Alan (ass. Borg)
18:42 7-0 Tan (ass. Rune T)

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer