Rundtur på holdene

På denne tid af sæsonen, kan man i tabellen begynde at aflæse visse tendenser. Webredaktionen har taget et kig på alle klubbens turneringsholds placering.

Vi starter med en succeshistorie: Dame 1. De seneste sæsoner har budt på en hård kamp mod nedrykning fra UMBRO-ligaen – denne sæson har det slet ikke været sådan. Før blev de tætte kampe tabt, nu bliver de vundet. Med 7 kampe tilbage ligger pigerne nummer 3, det betyder pt en tur til Frederikshavn, og to kampe mod de regerende mestre fra Frederikshavn Bulldogs. Hvis pigerne undlader at sætte forspringet på 6 point til Hvidovre over styr, er de klar til at sidde i bus 5 timer på de jyske landeveje.

Fra optur til nedtur, Dame 2, en sidsteplads i 1.division, og 3 point op til nummer næstsidst, er bestemt ikke prangende. At pigerne ydermere ikke kunne stille hold i weekenden, hjælper jo heller ikke på det. Pigerne skal tage sig rigtig meget sammen, hvis de ikke ønsker at spendere næste sæson i 2. division.

En anden nedtur, som dog blev vendt her i weekenden, er Herre 4. Det nystartede hold med Coach Dyrbye i spidsen, havde inden i lørdags tabt alle kampe. Den plet blev dog vasket væk i Hvidovre, men sidstepladsen i tabellen er stadig intakt. Det bliver spændende at se, om Herre 4, kan avancere højere op i tabellen i 3.division kreds 3. Nøglekampen spilles først i marts på Bornholm imod Viking Rønne.

I kreds 2 i 3. division ligger Herre 3, og det ser godt ud, selvom holdet har spillet et par kampe mere end de andre tophold i rækken, ligger holdet på en flot 2.plads. Det bliver dog nok svært, at nå 1. pladsen, som indtages af ubesejrede Rødovre Red Bulls.

Anført af den spillende træner Allan Guldberg, har Herre 2, klaret sig overraskende godt. Holdet ligger lunt placeret i 2. division kreds 1, en fjerdeplads med 3 point op til nummer 2, og 5 resterende kampe – er særdeles godkendt. Af flotte resultater skal nævnes sejren over Herlev, det uafgjorte resultat mod oprykningskandidaterne fra Lyngby. De næste fire kampe, byder alle på opgør mod hold, der ligger under FFK i tabellen, derfor skal de gerne vindes. Så hvis alt flasker sig, inklusiv sejr i sæsonens sidste kamp mod Lyngby på hjemmebane, ender FFK 2 på 2. pladsen i 2. div.

Rosinen i guleroden, er FFK's bedste bud på en pokal: Herre 1. Efter 2 år med nedrykning, først fra Elitedivisionen, og sidste år fra 1. division er kurven nu vendt. En sikker førsteplads i 2. div kreds 2 betyder pt en returbillet til 1. div. Det vigtigste for FFK er dog at holde Ishøj bag i tabellen (da de pt er det eneste hold udover FFK, der kan rykke op – red.), det ser også ud til at de bliver der. Der er efter 11 spillede runder 8 points forskel, men Ishøj har dog to kampe i hånden. Der har på det seneste ikke været nogen som helst slinger i valsen, de seneste seks kampe har budt på seks sejre. Alt anden end en førsteplads vil være en skuffelse for Coach Mønster og resten af holdet. Hafnia 2 er det eneste hold, der kan true placeringen, heldigvis er FFK dog bedre indbyrdes end Hafnia, så ved pointlighed vinder FFK.

Alt i alt, betyder det, at FFK har 4 tophold, og 2 bundhold – den kvikke læser, kan lynhurtigt regne ud, at der derfor ingen midterhold er. Så tendensen i denne sæson, er derfor: "Alt eller intet"

Skrevet af Redaktionen.

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer