Nederlag efter tandløs første periode

Da Herre 3 drog til Benløse lørdag var det med visheden om, at holdet med en sejr i topkampen mod Benløse 4 kunne sikre sig sejren i Serie 1, Øst Kreds 1. Sådan skulle det dog ikke gå, da FFK efter en pinlig første periode tabte 6-3 til et velspillende Benløse-hold.

I starten af sæsonen havde Benløse svært ved at stille hold, men har alligvel formået at stille hold til de fleste kampe. Denne gang var ingen udtagelse, da de havde en håndfuld U15-spillere med, som netop havde spillet kamp forinden. Til stor ros for Benløses ungdomsafdeling må vi dog konstatere, at dette på ingen måde var en svækkelse, da knægtene fint fulgte med (og lidt til) hele kampen. Deruodver havde værterne lavet en transfer, som man ellers kun ser i NHL og i torsdagsbaren til MBC: Nick Larsen, som tidligere på dagen havde været nævnt som mulig FFK'er vi week-enden, troppede i stedet op i en rød Benløse-trøje, og bidrog med værdifuld rutine og tyngde i de bagerste geledder.

Da første periode blev fløjtet i gang var det ikke til at se, at Herre 3 var rækkens ubestridte tophold. Spillet var rodet og usammenhængende, og FFK lod sig stresse af Benløses høje pres, hvilket førte til mange tabte bolde i egen zone og chancer til værterne. I den anden ende var angrebet hovedløst, og selvom det blev til en del chancer blev det til flere indlæg fra hjørnet, der igen gav kontraer til de hurtige og boldsikre midtsjællændere. At perioden kun blev tabt med 3-1 kan FFK takke keeper-debutanten Andreas for. kampen igennem stod Andreas så godt, at vi næsten (men kun næsten!) ser bort fra, at han havde glemt debutant-bajere.

For at føje spot til skade var der en elendig stemning på banen hos FFK i denne periode. Både på banen og fra bænken stod den på negative tilråb, hvilket gjorde perioden til en helt igennem pinlig oplevelse fra FFK's side.

Efter en opsang fra Thøger i pausen kom der dog helt andre boller på suppen. Både stemning og spil blev løftet væsentligt, og i resten af kampen spillede holdet noget af sæsonens bedste floorball. Uheldigvis var modstanden af samme kaliber - det var på ingen måde til at se, at der var tale om en kamp i landets laveste række. En velspillet 2. periode bød på flere chancer til begge hold, keepere, stolper og redninger på stregen gjorde, at det kun blev til et enkelt mål i perioden, da Benløse scorede på et uheldigt boldtab i periodens sidste minutter.

Nede med tre mål inden sidste periode var det op ad bakke for FFK, men chancerne havde været der, så holdet troede stadig på det. Holdet kløede på, men formåede ikke at passere Benløse-keeperen. Da Jon midt i perioden måtte udgå efter at have slået en tand ud blev der desuden kastet grus i det ellers velfungerende maskineri, hvilket kostede både offensivt og defensivt. Selvom FFK formåede at score to gange i kampens hektiske afslutning og dermed sikre uafgjort i sidste periode, måtte holdet dog se sig slået med 6-3 af et velspillende Benløse-hold.

Trods nederlaget har Herre 3 stadig gode muligheder for at sikre sig en sejr i kredsen. Både Skælskør 2 og Benløse 4 kan fortsat gå forbi FFK, men bliver det til mindst seks point i de sidste tre kampe bør mesterskabet være hjemme (med forbehold for redaktionens dovenskab og manglende overblik over Turnerings-Reglementet).

Næste kamp for Herre 3 er på lørdag, hvor Skælskør 2 kommer på besøg.

Benløse 4 - FFK 3: 6-3 (3-1, 1-0, 2-2)

1. periode:
05:51 1-0 Benløse
14:23 1-1 Esben (ass. BJ9)
15:16 2-1 Benløse
18:26 3-1 Benløse

2. periode:
18:19 4-1 Benløse

3. periode:
09:33 Time-out FFK
12:45 5-1 Benløse
16:47 5-2 Skjerning (helt inde foran mål, ass.  HH)
18:15 6-2 Benløse
19:08 Time-out Benløse
19:25 6-3 Esben (ass. Tue) 

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer