Når Herre 3 ikke kan mod Hotboys

For anden spillerunde i træk leverede FFKs Herre 4 en kamp, der går over i annalerne. Nævn din yndlings filmgenre, og den vil have været livagtiggjort i søndagens opgør mod Herlevs yngste skare. Undtaget er dog den romantiske genre – der var ingen uforløst kærlighed holdene i mellem.

I dagens anledning var plankeværket fra Nææstved, Carsten Bo, trukket i målmandstøjet. Bjørn, alletiders måltyv, havde læst matchreferater. Derfor havde han degraderet sig selv fra tredjeholdet i håbet om flere point på kontoen i det samlede klubregnskab. Og det var en fornuftig satsning.

FFK mestrede at komme bagud straks fra kampens start. En uoplagt clearing førte til en hurtig spilvending, og så kunne Plankeværket intet gøre.

Det vækker som regel FFK – ikke mindst Bjørn. Han parkerede ved fjerneste stolpe og konverterede et mesterligt kontraangreb. Næste mål kom samme sted fra med signaturslaget: Den tankeløse baghånd. Tredje mål var en lang clearing fra deres udsendte. Den rammer Bjørn i nakken, men alligevel får han den med. Uden at sanse hverken med eller modspillere fører han den rundt i buen og sender den i det fjerne hjørne. Deres udsendte bliver helt rørt, da det ser ud som om, at Bjørn plæderer for at få noteret assisten. Dommerne var dog ikke til at overtale. Der er siden rejst tvivl om Bjørns hensigter. Muligvis har han anmodet om at få noteret sig selv som assist ud fra den betragtning, at det var hans hoved der assisterede staven??

Fjerde Bjørn-kasse var et hurtigt taget frislag sendt op under nettaget. Bagud med ganske mange mål havde Herlev svært ved at holde hovedet koldt. Dommerne havde uddelt mundtlige advarsler, men ingen udvisninger. Forseelserne var efterhånden også ud over hvad, der er benævnt i floorball reglerne. §244 – og det er så straffeloven – er mere dækkende for en forseelse mod Jose, der gav en Herlevspiller 2 min. i tænkeboksen. Dette førte til kampens detalje – leveret af deres udsendte. I det efterfølgende powerplay kører FFK bolden rundt uden resultat. Da FFK taber bolden, og den bliver sendt ud af zonen, henter deres udsendte den. Fra en position omtrent lige så langt fra midterlinien som Kapstaden ligger syd for ækvator, tager deres udsendte sigte og sender bolden afsted med elan. Som proppen på en magnum flaske Bollinger skyder den mod Bjørn – evigt parkeret ved modstandernes mål. Snarrådigt dukker Bjørn sig, og så sidder bolden der – lige tæt på overligger og stolpe. Tordenkilen har talt.

Desværre bliver dette også startskuddet til en Herlevdomineret periode. Først finder dommerne anledning til at dømme straffeslag og udvise Jose. Forseelsen? Formentlig får Jose den for at løbe en Herlevspiller op. Det efterfølgende straffeslag tager Plankeværket, selv om bifokalerne generede ham noget. Skytten mente ellers at Carsten Bo var for gammel. I overtalsspillet bliver der reduceret. Nu piler målene pludselig ind om ørene på Carsten Bo. Tidligt i tredje periode er Herlev således foran. FFK sander Lars von Triers ord, at angst er noget af det mest smitsomme.

FFK vender først blikket indad og derefter mod hinanden. Muligheden for et comeback byder sig da Herlev igen soner i straffeboksen. FFK spiller hurtigt frem og tilbage, dernæst dybt, så på tværs og ind i boksen. Her står Anton, og så er der balance. Intensiteten er nu maksimal. Herlev presser højt, og deres udsendte finder anledning til et angrebsraid i mangel på afleveringsmuligheder. Læseren skal nu forestille sig lydkulissen, da deres udsendte rykker på tværs af banen. En dyb rumlen, som hvis man udtaler ”Barolo” langsomt. To Herlev spillere forsøger at annihilere Tordenkilen – forgæves. Skråt fremad lægges en hård og præcis aflevering – sød og sukret som et glas Sauterne. Ved bagerste stolpe står Lars parat. Belært af Bjørn vælger han baghånden – så er vi foran, og intensiteten er uændret. 2 minutter og 11 sekunder før slutfløjt udligner Herlev, men FFK svarer umiddelbart igen. Esben sender den i nettaget fra halvdistance. Hvad der herefter sker egner sig ikke for mindreårige. To gange to minutter og en Matchstraf ”2” til Herlev var adskillige minutter i underkanten. Det var ikke dommernes skyld, at Herlev fuldstændigt tabte ”kontenancen”. Jeg vil blot runde af med at foreslå lidt ”Anger Management”, individuelt eller i gruppe.

I tal ser kampen sådan ud:

1-0   Herlev
1-1 Bjørn ass. Anton
1-2 Bjørn ass Anton
1-3 Bjørns stav ass. Bjørns Hoved
1-4 Bjørn
2 min Herlev
1-5 Tordenkilen
2 min Jose
2-5, 3-5, 4-5, 5-5 og 6-5 Herlev
2 min Herlev
6-6 Anton ass. Esben
6-7 Lars ass. Tordenkilen
7-7 Herlev
7-8 Esben ass. Jose
2 min Herlev
2 min Herlev
M2 Vestergård
M2 Herlev

 

Deres udsendte

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer