Knebent nederlag til Herre 2

Endnu engang mødte herre 2 til kamp med kun 1 rutineret back. Dette påvirkede dog på ingen måde humøret og tændingen fra start!

FFK kom hurtigt foran på 2 frislags mål af Skov der henholdsvis blev trillet 20 og 25 cm til siden hvor efter han knaldede dem ind gennem muren. Benløse spilede bolden godt rundt og betydeligt pænere bold end FFK. Men alligevel var det Skov der fuldendte sit hattrick 30 sek. før slutningen af 1 periode.

Ved den efterfølgende faceoff var FFK mentalt gået til pause og det resulterede i et hurtigt mål til Benløse 66`er som senere skulde blive en afgørende figur. 2. periode var præget af at Benløse havde fået blod på tanden. De styrede det meste af spillet og satte nogle fornemme langskud ind uden chance for Christian i målet. Især nr. 66 var lige en tand for god til 2. div og han satte vist en 4 stk ind i alt.

Benløse fik straffe i 2. periode pga. noget med fod i feltet uden frislag... Christian pustede sig så meget op i målet efterfølgende så Benløses anfører sendte bolden over mål!

FFK holdt liv i håbet og kørte full-court pressure hele 3. periode med det resultat at vi fik redueret og var lige ved at komme tæt på en uafgjort.

Kampen endte 7-5 til Benløse og var alt i alt fortjent nok. Med den gejst vi begyndte kampen med kunne vi dog godt have slået Benløse på denne lørdag selvom de spillede en pæn gang floorball. Ingen stod rigtigt ud af mængden - bortset fra Skovs hattrick - man han havde allerede "bamsen" fra sidste sejr. Måske var det også den ærgelige udvisning i slutningen af 2. periode der trak lidt ned :-) Alt i alt endte det med at "Captajn Dahl" fik bamsen for de 2 korteste assist i mands minde - 20 og 25 cm pasninger...

Vi er på den med ny "topkamp" torsdag på hjemmebane i Bellahøj Dome mod Jyderup.

/Anders

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Måske man skulle overveje en formation, der passer bedre med spiller-materialet? Med alle de winger lyder det da som en idé at indføre en offensiv 1-3-1 formation? :)

http://www.northernfloorball.org.uk/new/resources/Tactics.pdf

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer