Herre 3 og 4 sejrede i premieren

Søndag var der sæsondebut for både Herre 3 og det nytilmeldte Herre 4. Begge hold fik hevet sejre i land. Herre 3 med hele 11-1 over Søværnet og Herre 4 slog Jægerspris 4-1.

Herre 3 lagde ud mod Søværnet, med face-off samme tid som der var kampstart i Parken mellem FCK og Brøndby, dette kan have haft en mindre negativ indflydelse på tilskuertallet i Bellahøj.

Med en sidste øjebliks tilføjelse af Bjørn til holdkortet kunne der mønstres 2 hele kæder plus Andreas på mål. Efter at have set spillermaterialet an, delte træneren spillerne op i en ældre og en yngre kæde. Den ældre med en gennemsnitsalder på 40 år og den yngre med et snit på bare 27 år.

Kæderne viste sig at have en vidt forskellig spillestil. De ældre spillede det klassiske Herre 3-spil, meget direkte mod mål, og til tider et par lange bolde op mod angriberne. De yngre spillede med falske backs samt et hurtigt og bevægeligt pasningsspil.

Allerede efter 2 minutter slog de yngre til, og minuttet efter udbygger de ældre føringen til 2-0. Søværnet bragte korvarigt spænding i kampen med en scoring til 2-1, men generelt er det trafik en vej. Slutresultatet blev 11-1 til FFK.

Pointbedst på dagen var Sune Aamand (3+0) og Arturs Juhnevics (1+2).

Herefter var det Herre 4’s tur, og de 6 registrerede tilskuere fik en spændende kamp at se. Både FFK og Jægerspris stod klar med 2 hele kæder, så det var helt lige fra start. Helt lige var det også efter 1. periode, da den hverken bød på mål eller udvisninger. FFK forsvarede sig godt i bedste catenaccio-stil, lige efter trænerens manual. I angrebet manglede lige den sidste skarphed.

Jægerspris kom ud som lyn og torden til 2. periode, og det overraskede hjemmeholdet, så der kom lidt sprækker i defensiven, som straks blev udnyttet til en 0-1 scoring. Et par skift senere er FFK kommet tilbage på sporet og får udlignet til 1-1. Inden periodens udløb er det også blevet til 2-1.

I sidste periode er det FFK til at chokstarte med 2 mål i de første 4 minutter. Forsvaret og keeperen holdt nullet resten af kampen, og en fortjent 4-1 sejr kom i hus.

Pointslugerne var Peter Espersen (2+1) og Christer Holm (1+2).

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer