Herre 2 på tavlen – med hiv og sving

Efter et nederlag til Benløses liga-reserver (?) i sæsonens første kamp, var det oprykkerne fra Amager der skulle teste Herre 2’s kampform. Herre 2 havde fået skrabet 10 spillere og en målmand frem til kampen og da Amager mødte med 7+1 var taktikken klar med pres og hurtige pasninger.

Herre 2 satte sig da også tungt på kampen, men de mange chancer blev ikke omsat i mål – dels pga. godt disciplineret forsvar af Amager og dels pga. en på dagen ”flyvende” målmand i Amagermålet. I stedet var det Amager der på en af deres mange kontrachancer fik scoret til 1-0 som holdt 1. periode ud.

2. periode blev som første, med spil på Amagers banehalvdel og chancer i begge ender. Skov fik udlignet inden løse markeringer gjorde det til både 2-1 og 3-1 til Amager.

I 3. periode blev der lavet om i kæderne og der så ud til at virke. Den ene kæde belejrede nu Amager som havde svært ved at få bolden ud af egen zone. Det blev dog en kontra chance der først gjorde det til 4-1 til Amager, før Herre 2 fik hul på bylden og scorede 3 mål (første i powerplay) så stillingen var 4-4 med 5 min igen. Trods spil til et mål de sidste 5 min, lykkes det de flot kæmpende Amagerspillere at holde Herre 2 fra fadet og kampen endte 4-4.

På søndag går turen til Skælskør. Tilmelding på holdsport ;)

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Godt referat ;) god kamp

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer