Herre 1 vinder igen?

Kan det være rigtigt?

Ovenpå en god sejr mod Goblins skulle FFK1 til Sundby og møde politiet søndag formiddag. Holdet var en smule amputeret grundet vinterferie og tømmermænd hos halvdelen af holdet grundet Thomsens fest natten før. Det havde givet plads til debuttanten Dahl og på trods af tømmermændene var humøret højt i FFK lejren.

FFK lagde godt fra start med at dominere spillet og presse PI. Allerede efter 1min og 46 sek i første periode skovlede debuttanten bolden via målmandens fod og i kassen. Ved en fejl blev Captajn Dregild tilskrevet assisten for at juble højt - Rasmus lagde afleveringen.

FFK fortsatte med at sidde solidt på kampen og fremragende flydende back-spil gjorde at bolden hele tiden var i bevægelse og at de tunge politi mænd havde svært ved at følge med. Typisk for FFK blev det dog ikke omsat til mål og istedet "skød" vi PI igang ved at spille dem helt fri i en kontra med en fejlpasning fra forreste wing tilbage i banen og interceptet af deres Wing der kørte fri mod Tejs der ikke havde nogen chance (1-1).

Det næste højdepunkt er en 125 kg tung politi-basse der (med armen i ryggen) skubber Dr. Inzaghi brutalt udover banden og direkte mod væggen. Jack West dømmer resolut en 5 min udvisning helt efter bogen. Så tænker man "perfekt, så laver vi lige to kasser i overtal". Men nej sådn blev det ikke. Det ellers så hurtige positions spil blev låst i dårlige upræcise pasninger hvor vi på ingen måde formåede at åbne politiets kompakte formation. Tilgengæld løb de flere kontra og det ene resulterede i en flot scoring (2-1).

God stemning i pausen og FFK gik ud til 2. periode med ønske om at dominere igen nu da vi "heldigvis" ikke længere var i overtal. Efter 8 min og 48 sek listede Chang en frislags pasning fra Claes i mål efter at have stået og varmet bolden lidt (2-2). FFK havde momentum og kort efter hamrede Claes en pasning fra K (dommerne mener den snitter Dregild på vejen men det er usandsynligt og hvert fald ikke forsætligt) op i hjørnet (2-3).

Politiet havde dog langt fra givet op og et forsvars kiks bringer dem tilbage i kampen i 2. periode efter 17 min og 59 sek (3-3). 

3. periode er knap begyndt før politiet scorer fra baglinjen ind ved nærmeste stolpe og det er som om luften går lidt af FFK ballonen (4-3). Men sådan skulle det ikke være denne søndag så vi tog arbejdshandskerne på igen og kæmpede det bedste vi havde lært.

Det gave pote efter 5 min og 58 sek hvor Dahl efter et solo løb og en afslutning på stolpen screener modstanderen væk så Dregild ligeså sikkert kan placere bolden i nettet (4-4).

Det blev vendepunktet og bar frugt efter 14 min og 17 sek. hvor Claes fyrer et god skud af fra venstre side som målmanden ikke kan holde og derefter følger måltyven Dregild op i boksen og skubber bolden de sidste 12,5 cm over stregen (4-5) - der også bliver kampens resultat.

2-1    -    1-2        -     1-2       ----     4-5

Alt i alt endnu en god kamp i bestræbelserne på at blive helt klar forud for knald fald kampene om at blive i 1. division.

Også en kamp hvor de 2 dommere dømte ualmindeligt godt og konsekvent. De overså kun en enkelt ting og det var et mål fra Dregild der var meget svært at registrere. Men sålænge vi vinder er der vel ingen der savner det point til Kaptajnen vel? :-)

Dagens kommentar: Jack West med et smil på læben: "Jakob (Dregild red.) du skulle drikke dig fuld noget oftere - du spiller bedre med tømmermænd".

MOM: Dr. Dahl (fik den vist på god fight og på debuttant effekten)

Tøjet: Rasmus som vist fik overtalt Mønster til at hjælpe da hans vaskemaskine ikke kan vaske varmt nok???

Straf bogen:
Skou: 2 x 2 min (hårdt spil)
K 1 x 2 min (tømmermænd)
Dahl 1 x 2 min (for tæt på målmanden)

Point:
Claes 2 assist, 1 mål
Dahl: 1 assist, 1 mål
Dregild: 2 mål
Chang: 1 mål
Rasmus: 1 assist
K: 1 assist

Fortsæt den gode stime!

/Dahl

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Det kan ikke være rigtigt med de usandheder i referatet...

Nu stod jeg på sidelinjen lige ud for mållinjen ved 5-4 scoringen, og jeg mener ikke der kan være nogen tvivl om, at Claes' skud for længst var rullet ind over stregen før Dregild prikkede til den og jublede som en vanvittig for at blive noteret for scoringen.

Dahl, kan du ikke lige flytte den scoring fra Dregild til Claes i referatet?

Klassisk gonzo-referat. Godkendt herfra. Tillykke med sejren, drenge - bare fortsæt stimen :)

Det var da sørens med usandheder i det referat. Rønnebærene er godt nok sure... Hvis man selv kan bestemme hvordan kampprodokollen skal se ud vil jeg også gernen noteres for mit meget flotte mål som dommeren tydeligvis ikke nået at opfatte. Så det giver altså: 3 mål plus 2 assist.

Så skulle det være rettet.

Ps: Dejligt med endnu en sejr :)

Dregild

Ref er skrevet af dagens spiller: Dr Dahl

Jeg har bare oploadet det.

Endelig et referat som giver et godt billede af hvad der virkelig skete... Ud med kampprotokoller, og ind med Mønster!

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer