Herre 1 har trænerteamet klar

FFK Herre 1 har trænerteamet klar til at tage kampen op i 1. division øst.

FFK har rekrutteret internt til trænerposten for herre 1 i kommende sæson. Der lavet aftale med Kenn Romme Larsen og Frederik Bloch om at indgå i en træner-trekløver omkring sammen med sidste års træner Jacob Mønster. Kenn har mange floorball år på bagen, hvoraf de sidste mange har været i FFK. Han har med sine store erfaringer både på og udenfor banen alle forudsætningerne for at føre Herre 1 gennem en god og sjov sæson. Frederik kom til FFK i starten af sidste sæson og satte sig tungt på topscorerlisten. Han kom med erfaring som både træner og spiller på højt niveau og FFK er derfor glade for at kunne præsentere Frederik som en del af trænerteamet i den kommende sæson.

Trænerteamet er enige om, at der fra 1.-holdets side skal fokuseres på den ugentlige tirsdagstræning i den kommende sæson, således at der samlet kan laves en god plan for hvordan slaget skal kæmpes i 1. division. Torsdagstræningen bliver således for dem der har tid og lyst til at træne to gange om ugen, men deltagelse her er ikke en forudsætning for at være i 1.-holdstruppen.

Træningen starter tirsdag d. 6. august i Bellahøj Hal 2.

Tirsdag d. 13 august er der ÅBEN PRØVETRÆNING for alle spillere der skulle have lyst til at prøve kræfterne af i FFK med ønske om at spille med i 1. division i den kommende sæson.

Allerede nu har de første to nye spillere meldt deres ankomst til at forstærke truppen, men flere er mere end velkomne.

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer