Dårlig start på sæsonen for herre 1

Efter 2 kampe er der kun 1 point på kontoen og holdet skal til at komme op i tempo for at være med i den sjove ende af tabellen. Søndag i sidste uge mødte et næsten fuldtalligt FFK-hold et aggressivt og løbestærkt Jægerspris, som virkede mere tændt end gæsterne fra FFK. Kampen bølgede dog frem og tilbage med chancer i begge ender, hvor Jægerspris til sidst trak det længste strå med scoring i tomt mål til en 5-2 hjemmesejr.

Kampens spiller for FFK blev Martin Skou

Ugen efter skulle herre 1 så rejse sig på hjemmebane mod gæsterne fra Lyngby. Grundet mange syge mostre osv. måtte træneren hive 7 nye kaniner op af hatten. Trods overvægt i spil udebliv målene og der skulle et straffe til før Rasmus Pil kunne reducere til 1-1. Lyngby spillede klogt og holdt FFK fra store chancer, og når bolden endelig nåede målmaskerne, så var dommeren ikke enig. Nogle mål blev der dog scoret og da Lyngby scorede med 2 minutter igen stod der 4-4 på måltavlen. Denne stilling holdt tiden ud og efter et par minutter i den forlængede tid fik Lyngby listet bolden ind i målet på en kontrachance.

Kampens spillere for FFK blev delt imellem: Jakob S, Nick og Christoffer   

 

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Man kan i denne sæson godt indberette resultater efter forlænget spilletid, så der var udelukkende tale om en menneskelig fejl :-)

Det mener jeg også. Men derudover skal kampen mig bekendt indberettes som uafgjort, og så tildeler DaFU det ekstra point til vinderholdet bagefter :)

tror det bliver rettet når kamp protokollen kommer ind. Den automatiske indberetning har ikke uafgjort med forlænget spilletid som en mulighed.

Hey Mønster, Der er en fejl hos DAFU - i følge dem har vi 0 point?

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer