Clean Sheet og hipsterkanon mod Greve

Efter kun eet point i de to seneste kampe kom Herre 3 søndag tilbage på sporet med en sejr på 4-0 i Bellahøj. Ud over, at Andreas og forsvaret leverede sæsonens første clean sheet kunne man desuden glæde sig over, at Skjerning endelig har fået indstillet kanonen og med to mål og mange flere skud var en konstant trussel overfor gæsterne.

Da det var en kamp mellem top og bund kunne man forledes til at tro, at dagens kamp ville være en walk-over for Herre 3, men det var på ingen måde tilfældet. Dels har årets Serie 1 været meget jævnbyrdig med mange lige kampe, og dels har Herre 3 et ekstremt lavt bundniveau, og ville med manglende koncentration kunne tabe til et hvilket som helst dansk hold fra U13-rækkerne og opefter. Der var derfor fokus på, at holdet skulle holde koncentrationen og være fokuserede fra start. Dette lykkedes over al forventning, og allerede fra første skift stod det klart, at FFK'erne var kommet for at hente en sejr hjem.

Højt pres og flere store chancer udmøntede sig i mål efter kun seks minutter, da Skjerning dundrede et mål ind fra distancen. Skjerning har ofte i de tidligere kampe vist eksempler på sin skudstyrke og -iver, men først i dagens kamp virkede det for alvor til, at han har fået indstillet kanonen - måske som følge af, at coach Thøger havde rykket ham op som center, og dermed tættere på mål.

Generelt blev det til rigtigt mange chancer i perioden, men ofte blev FFK'erne for ivrige efter at score i stedet for at spile bolden rundt til åbne chancer. Bolden blev dog ofte generobret hurtigt derefter, og det meste af spillet foregik da også på Greves banehalvdel. Når bolden kom hjem på FFK's banehalvdel blev forsvaret dog til tider ladet i stikken af angrebsivrige winger, hvilket førte til nogle unødvendigt farlige situationer. Andreas stod dog en god kamp og afværgede gang på gang farerne.

Resten af kampen forløb i store træk som første periode, dog med moderate forbedringer i returløbet. FFK'erne havde mange chancer, men manglende tålmodighed og en velspillende Greve-keeper begrænsede målscoren. Vigtigst af alt bevarede holdet dog det gode humør og koncentrationen, hvilket lover godt for rundens sidste kamp, og 14 dage mod Stevns 2.

Til dagens kamp havde der været mange afbud fra de sædvanlige angribere, og tilskuerne kunne derfor notere sig et par nye navne i forreste geled. Først og frememst Rune, der har skiftet målet ud med en plads i marken og gjorde en fin figur, hvor han var involveret i flere chancer oppe foran. Også Borg forvildede sig op foran i tredje periode, hvor han med en gevaldig afbrænder på en friløber fik sat en tyk streg under, at han er bedst i spil uden bold.

Med sejren har Herre 3 igen bragt sig i spidsen af kredsen, med en enkelt point ned til forfølgerne fra Benløse 4. Begge hold mangler en enkelt kamp.

FFK 3 - Greve 2: 4-0 (2-0, 1-0, 1-0)

1. periode:
06:08 1-0 Skjerning (ass. Jose)
11:36 2-0 Jose (u. ass.)

2. periode:
02:26 2 min., Greve (liggende spil)
04:36 3-0 Skjerning (u. ass.)

3. periode:
09:49 4-0 Metin (ass. Kasper)

Statistikken er opdateret. Med kun fire mål er forskydningerne begrænsede. Dog bevæger José, Kasper og Skjerning sig en andelse opad i tabellen, uden at de dog truer de øverste på topscorerlisten.

Log ind eller registrer dig for at kunne tagge indhold.

Kommentarer

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Tak til vores sponsorer